INFO

Stichting Muziek bij de Molen is een kleinschalig muziekpodium in Molen De Kroon in Arnhem, actief sinds april 2017. In de voormalige paardenstal van de molen in de wijk Klarendal vindt elke eerste en derde donderdagavond van de maand een live optreden plaats. De optredende muzikanten komen uit alle windstreken om hun kunsten te laten horen. Regelmatig treden ook buitenlandse muzikanten op.

Muziekliefhebbers gaan erheen om te luisteren en te genieten van authentieke akoestische en/of licht versterkte muziek. Het is een sfeervolle en laagdrempelige plek die uitnodigt om nieuwe contacten te leggen. Muziek bij de Molen staat voor verbinding maken, saamhorigheid en samen genieten van een gedeelde passie.

De organisatie is low-budget en maakt gebruik van vrijwilligers. De entree is gratis. Wel wordt er rondgegaan met de pet. De opbrengst van de pet komt geheel ten goede van de muzikanten.

De organisatoren zijn Kok de Koning, Geena Dee en Chantal van den Hurk. Zij doen hun best om de programmering zo afwisselend mogelijk te maken waardoor er voor ieder wat wils is.